OM OSS

Jag heter Hanna, jag är Vietnames.

Jag har alltid trott på att skönhet och natur går hand i hand. Numera i mitt andra hemland Sverige märker jag samma passion och samma uppskattning av naturen.

Det har motiverat mig starta vårt skönhetshus "Hanna & Ong" i mitt andra hemland Sverige, tillsammans med min man.

Skönhet handlar ju inte om bara om utseendet utan också om processen att väcka skönhet till liv. En tidlös skönhet blir till först när vi tar hänsyn till inverkan på miljön och människans välbefinnande. Detta är den "felfria skönheten" som vi vill arbeta för och samexistera med.

Vi är glada att vara exklusiv distributör av Fleurs varumärke och den första distributören av Hesse Organic Skin Care i Sverige

Som läkare med mer än 25 års erfarenhet inom hälso- och sjukvård är mitt kall att kontinuerligt arbeta med de filosofier som jag personligen tror alla människor gillar: Hälsa, Skönhet och Natur.

Om du söker långvariga och effektiva produkter, om du njuter av att genomföra en daglig skönhetsritual, och om du tror på både en ren fysisk skönhet och en inre skönhet, då är Hanna & Ong - Beauty & Nature rätt för dig.
banner
Vår Butiks- och Skönhetsklinik

Hanna & Ông Beauty Center

Adress:

Fågelsångsgatan 4

252 20 Helsingborg

Mån-Fre: 9:00-19:00

Lördag: 10:00-17:00

Telefonnummer: +46 70-033-9798

Vår Butiks- Och Skönhetsklinik

Mitt i centrala Helsingborg City, ca 50m från den viktigaste promenadgatan, finns vår butik och skönhetsklinik. Enkelt att hitta för ett besök oavsett om du är bosatt i eller besökare i staden.

För att boka behandlingstjänst, gå till bokadirekt.

Vi välkomnar Drop-in gäst under arbetstid.

Hur går man till vår butik och skönhetsklinik?


Det är bara 5 minuters promenad från Helsingborgs centralstation till vårt läge. Kör du bil parkerar du på Fågelsångsgatan eller Nedre Långvinkelsgatan eller i Magnus Stenbock Garaget på Norra Storgatan 13, ca 100m från vår plats.

Om Oss
Om Oss