Integritets- och Cookiepolicy

Uppdaterades senast: 24/07/2021

För oss är det viktigt att skydda din personliga integritet. Hanna & Ong AB Skönhet och natur tar ansvar för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert och lagligt sätt. Syftet med vår integritetspolicy är att säkerställa att vi hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vi kan uppdatera sekretesspolicyn vid behov och publicera den på vår webbplats. Den senaste versionen uppdateras i augusti 2021.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på:

Telefonnummer: +46 70-033-9798

E-postadress: info@hanna-ong.com

Vilken information samlar vi in från dig?

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla vår tjänst till dig och som inkluderar: Fullständigt namn, titel, e-post, mobiltelefonnummer och adress.

Vad använder vi din information till?

Vi samlar in dina uppgifter för att tillhandahålla våra tjänster till dig, till exempel hantera din beställning, svara på dina frågor om våra produkter och tjänster samt  skicka kampanjprogram och samla in statistik för vår webbplats.

Hur länge behåller vi din information?

Regleringskravet är att vi måste behålla din information i upp till 7 år, efter det raderas den.

Vem kan hantera din information?

Endast tilldelad personal i Hanna & Ong AB i Sverige kan få tillgång till dina uppgifter för ovan angivna ändamål. Ingen tredje part kan få tillgång till dina personuppgifter så länge lagen inte kräver att vi delar dem.

Vilka rättigheter har du när det gäller personuppgifter?

Du kan begära en kopia av de personuppgifter som vi samlat in från dig. Du har rätt att korrigera och uppdatera information för att säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att vi raderar dina personuppgifter, men vi får inte radera information som lagen kräver att vi behåller. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att dela din information eller att få kampanjprogram, antingen genom att avregistrera sig från vårt program eller kontakta oss via e-post.

Du har rätt att reklamera till Datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen. Om du anser att information om dig är felaktig eller vilseledande kan du kontakta oss och begära en skriftlig ändring genom att skicka oss ett e-postmeddelande eller brev.

Cookiepolicy

Vad är cookies?

Nästan alla professionella webbplatser använder cookies, som är små filer som laddas ner till din dator, för att förbättra din upplevelse. På den här sidan beskrivs vilken information de samlar in, hur vi använder den och varför vi ibland behöver lagra dessa. Vi kommer visa hur du kan förhindra att dessa cookies lagras, men med effekten att det kan nedgradera eller motverka vissa delar av webbplatsens funktion.

Hur vi använder cookies?

Vi använder cookies av olika skäl som beskrivs nedan. Tyvärr finns det i de flesta fall inga branschstandardalternativ för att inaktivera cookies utan att samtidigt inaktivera funktionerna på denna webbplats. Vi rekommenderar att du lämnar alla cookies på om du inte är säker på om du behöver dem eller inte för att tillhandahålla den tjänst du använder.

Inaktivera cookies

Du kan förhindra inställningen av cookies genom att justera inställningarna i din webbläsare (se din webbläsarinstruktion). Var medveten om att inaktivering av cookies kommer att påverka funktionen på de webbplatser som du besöker. Att inaktivera cookies resulterar vanligtvis i att vi också inaktiverar vissa funktioner och funktioner på vår webbplats.

Vi rekommenderar därför att du inte inaktiverar cookies.

De cookies vi ställer in

  1. Kontorelaterade cookies: om du skapar ett konto hos oss kommer vi att använda cookies för hantering av registreringsprocessen och allmän administration. Dessa cookies raderas vanligtvis när du loggar ut, men i vissa fall kan de stanna kvar efteråt för att komma ihåg dina webbplatsinställningar när de är utloggade.
  2. Inloggningsrelaterade cookies: vi använder cookies när du är inloggad så att vi kan komma ihåg dig. Detta förhindrar att du behöver logga in varje gång du besöker en ny sida. Dessa cookies tas vanligtvis bort eller rensas när du loggar ut för att säkerställa att du bara kan komma åt begränsade funktioner och områden när du är inloggad.
  3. Cookies för webbplatsinställningar:för att ge dig en bra upplevelse på vår webbplats tillhandahåller vi funktionen att du kan ställa in dina önskemål för hur du vill att vår webbplats körs när du använder den. För att komma ihåg dina önskemål måste vi ställa in cookies som plockar fram dem när du interagerar med en.
  4. Cookies från tredje part: I vissa speciella fall använder vi också cookies från betrodda tredje parter. Följande avsnitt beskriver vilka tredjepartscookies du kan stöta på via vår webbplats. Den här webbplatsen använder Google Analytics som är en av de mest utbredda och pålitliga analyslösningen för att hjälpa oss att förstå hur du använder webbplatsen och hur vi kan förbättra din upplevelse. Dessa cookies kan spåra saker som hur länge du spenderar på webbplatsen och de sidor du besöker så att vi kan fortsätta att producera att engagerande innehåll. Mer information om Google Analytics-cookies finns på den officiella Google Analytics-sidan.

Mer information

Vi hoppas denna information klargjort det mesta för dig och som tidigare nämnts om det finns något som du inte är säker på om du behöver eller inte är det vanligtvis säkrare att lämna cookies aktiverade särskilt om dom interagerar med en av de funktioner du använder på vår webbplats.

För mer allmän information om cookies, läs "Vad är cookies".

Om du fortfarande letar efter mer information kan du kontakta oss via :

E-post: info@hanna-ong.com