Refund policy

Returnera

Om du vill returnera en produkt, skicka först ett e-postmeddelande till info@hanna-ong.com inom 14 dagar efter ditt köp i vår onlinebutik. Du bör vänta på vår bekräftelse via e-post innan du skickar tillbaka produkten till oss.

Om en produkt skadats eller har tillverkarningsfel eller om vi har levererat fel produkt har du rätt att returnera produkten till oss. Vi kommer att kompensera kostnader relaterade till de returnerade produkterna. Vi kommer att ersätta med en ny produkt, eller om produkten ej är i lager kommer vi att återbetala dig fullt ut. Om du vägrar att ta emot en ersätttningsprodukt återbetalas inte den ursprungliga fraktkostnaden.

Returerna accepteras endast om produkterna är oanvända och etiketten och originalförpackningen är hela och rena. Återbetalning kommer att göras till kunden när produkten returnerats. De ursprungliga fraktkostnaderna och dina utgifter relaterade till returnerad produkt återbetalas inte.

Återbetalningar för returnerade produkter görs till kunden så fort produkten returneras. Observera att de ursprungliga fraktkostnaderna och dina utgifter för att returnera produkten till oss inte kommer att återbetalas. Återbetalningar behandlas enligt den ursprungliga betalningsmetoden.

Vi rekommenderar att du kontrollerar noggrant direkt efter att du har fått varorna och meddela oss så snart som möjligt genom att skicka oss e-mail med information inklusive produktnamn, skadad kvantitet och bilden av skadad produkt om möjligt, på din information som tillhandahålls, kommer vi att fortsätta ditt fall.