Varumärken

Dianne Russell

Eleanor Pena

Theresa Webb

FLEUR'S

Fleur's är kärleken till blommor. Brigitte Gédouin som arbetat hela livet inom hudvård fick intuitionen att blommor bortom färgerna och skönheten även kan användas för att skapa naturliga rikedom, effektivitet och känslighet i ett brett utbud av kosmetika.


1998 skapade Brigitte Fleurs toppmoderna laboratorium med avsikt att forska och utveckla produkter som förbättrar kvinnors skönhet. Alla Fleurs produkter har aktiva molekyler extraherade från över 40 blommor, ekologiskt och med respekt för natur och miljö.


Fleurs produktionsanläggning har sedan 2012 certifierats för sin tillverkningsetik.


Under 2018 erhöll Fleurs laboratorium ECOVADIS GOLD-certifieringen, vilket är ett bevis på framgångsrikt CSR-engagemang (Corporate Social Responsibility). Fleur's rankas bland de 5 bästa företagen i världen i denna kategori.


Idag är Fleur's ett exklusivt professionellt varumärke, en partner till tusentals spas och salonger, i Frankrike och över hela världen.


Vi är mycket glada över att vara en exklusiv distributör och flaggskeppsspa och salong för Fleur's i Sverige.

HESSE

Hesse Organic Skin Care grundades av Andreas Hesse som arbetat intensivt med eterisk oljor och produktion av högkvalitativ naturlig kosmetika i Hamburg sen 30 år.


Med respekt för naturens gåvor använder Hesse högkvalitativa ekologiska råvaror som behandlas noggrant under odling, skörd och bearbetning.


I tillverknings-fasen kombinerade Hesse sina erfarenheter med ny vetenskaplig kunskap för att bevara essensen av de värdefulla ingredienserna genom mild bearbetning. För att nå detta krävs mycket manuellt arbete och en detaljerad process. De små ekologiska odlare över hela världen som behövs kan bara överleva på lång sikt om de får rättvis betalt för sitt jobb och sina produkter, Så därför tydligör Hesse att "Hållbart och rättvist" som en mycket viktig del i sin forskning och utveckling av ekologiska hudvårdsprodukter.


Hesse är certifierad av Good Manufacturing Practices (GMP). Hesse Organic Skin Care är helt fri från petroleumprodukter, silikon, mikroplaster, botox, formaldehyd, parabener, ftalater, PEGs samt syntetiska tillsatser och aktiva ingredienser.


Nästan alla Hesses produkter har Demetercertifikat som garanterar att deras biodynamiska produkter uppfyller all internationella standards inom produktion och bearbetning.


Vi är glada mycket över att vara partner till Hesse Organic Skin Care i Sverige.

KIA CHARLOTTA

Kia-Charlotta grundades 2017. Företagets satsar stort på att skapa 100% veganskt naturlig smink av högsta kvalitet som är tillgängligt med överkomliga priser. Deras vision är att vara ett 100% veganskt och naturligt make-up varumärke och göra vegansk skönhet till en norm.


Kia-Charlottas sortiment focuserar nagelvård (polering, remover, topp och bas) samt läppstift, allt veganskt.


Alla Kia –Charlottas produkter är 100% Vegan & Cruelty-Free. Företaget focuserar på att skapa balans mellan kvalitet och naturliga ingredienser till överkomliga priser utan kompromisser. Företaget lägger mycket av sina resurser på att skapa de mest hållbara skönhetsprodukterna de kan och därigenom skapa förtroende genom äkthet och transparens. Produktens ingredienser anges på deras webbplats samt andra sociala medier.


Vi är mycket glada över att vara partner till KIA CHARLOTTA i Sverige.