BEHANDLING

Helkroppsbehandling

Vi erbjuder flera olika alternativ beroende på dina behov. Massage för avslappning, rehabiliteringsmassage eller en kombination av skönhets- och friskvårdsmassage.

Ansiktsbehandling

Vi använder en lager om lager metod samt akupressur för att behandla ditt ansikte utvecklad med erfarenheter från naturlig Vietnamesisk skönhetsvård. Vi är auktoriserade skönhetskliniken hos Fleur's och använder deras egna professionella ansiktsvårdsprotokoll.

Fot behandling

Vi erbjuder fotmassage, refloxology, pedikyr, och fotård för både kvinnor och män.

Boka Tid

Image Product
Image

Kontakta oss

Om du behöver mer information, kontakt oss. Tack så mycket.

+46 70-033-9798

Mån-Fre: 9:00-19:00
Lördag: 10:00-17:00

MENY

ANSIKTSBEHANDLING

FLORASKIN - Återställer och föryngrar din hud - 60 min - 900 kr

Det här är en behandling för normal hud. Behandlingen fokuserar på anti-aging. Fördelarna med detta paket är att din hud ser fast och mjuk, många fina linjer och rynkor blir mindre synliga.

FLORAL SMOOTHIE - Ger lysande och fuktgivande hud (för torkad eller oljig hudtyp) - 60 min - 900 kr

Behandling lämplig för torkad eller oljig hudtyp. Behandlingen fokuserar på fuktgivande förbättringar och tar även hand om och rengör dina porer. Fördelarna med paketet är att porstorleken minskar avsevärt och din hud ser ljusare, mjukare ut.

1001 FLOWERS - Djup närande hudbehandling - 60 min - 900 kr

Applicerads bäst på torr och känslig hud. Behandlingen fokuserar på att ge näring till din hud som hjälper huden att återhämta sig och återfå sin mjukhet och komfort.

FLAWLESS BEAUTY - Omfattande och allsidig ansiktsvård - 60 min - 900 kr

Detta är behandlingen för alla typer av hud. Din hud behandlas med Asien skiktningsmetod . Fördelen med denna behandling är att hudens konsistens förbättras avsevärt, din hud blir frisk, slät, mjuk och smidig.

FLORAL SOFTNESS - Lugnande och renoverade hudbehandling - 60 min - 900 kr

Detta är behandlingen för typer av hud även känslig hud.Behandlingen fokuserar på att lugna ner huden, idealiskt för solbränd hud eller efter laserbehandling. Huden blir lugn, rodnader bleknar och allt känns bra.

HELKROPPSBEHANDLING

AROMAVEDIC - Ayurveda Ansikte och kropp - 90 min - 1500 kr

Upplev djupt avkopplande och återupplivande massge med ayurvedisk teknik. Ansiktsbehandlingen anpassas till din hudtyp i en ansikts- och kroppsritual. Kroppen behandlas med aprikosmassageolja som ger en härlig känsla. Denna helhetsmassage stimulerar dina energicentren från huvud till tå och gör kroppen avslappnad och huden synligt vitaliserad.

Aromavedic - Ayurveda enbart kropp - 60 min - 1000 kr

Upplev vår djupt avkopplande och återupplivande massge med ayurvedisk teknik. Denna helhetsmassage fokuserar på hela kroppen. Aprikosmassageolja masseras in på hela kroppen och ger en behaglig doft. Kroppen blir helt avslappnad och synligt vitaliserad.

PASSIONFLOWER - Avslappnande helkroppsmassage - 60 min - 1500 kr

En härlig helkroppsmassage som kombinerar mild stretching mjuk och försiktig teknik för att frigöra all spänning. Passionsblomolja hjälper kroppen för att återfukta och återställa sin elasticitet med en utsökt parfym. Du får en djupt avslappnad kropp och din hud blir silkeslen och mjuk.

VARMA STENAR MASSAGE - 60 min - 1400 kr

Vi använder olja och stenar för att komplettera vår massage, de sägs lugna nerverna och omdirigera energin något som är bra för hälsan. Anpassade rörelser av varm stenmassage ger dig en lindrande muskelavspänning, tar bort muskelvärk och stimulerarnde cirkulation. Denna behandling hjälper till att balansera din fysiska, sinne och känsla, vilket gör dig helt avslappnad och fridfull.

PUNKTMASSAGE OCH STRETCHING - 30 min - 600 kr

Behandling lämplig för dig som känner smärta och spänning i nacke, axlar, huvud men inte har tid med en helkroppsmassage. Behandlingen består av intensiv massage samt streching av dina muskler med fokus på punkter i de områden som sannolikt orsakar smärtan eller muskelspänningen, allt för att försöka lindra smärta och trötthet.

COMBO PACKET - Avslappnande Helkropp och Ansiktsmassage - 1700 kr

Total relaxing body & facial massage (avslappnande helkroppsmassage)

BODY WRAPS

GOLDEN SPA - Ansikte och Skönhetsbehandling - 60 min - 1400 kr

Ansikts- och kroppsmassage med omslag av en 24 K guldmask. Den fantastiska kraften hos 24K guld kombineras med två anti-aging blommor som hjälper till att förbättra och föryngra utseendet på ditt ansikte och din kropp. Kroppen slappmnar av och huden känns fast och ungdomlig.

DELIGHTFUL BODY RITUAL - Näringsrik helkroppsinpackning - 60 min - 1400 kr

Exfoliering som focuserar de torraste hudområdena och ger en mild massage med 2-i-1 ultranärande olja med doft av apelsinblomma, jasmin och röda bär. Vårt blomstervatten exfolierar försiktigt huden och en ultranärande mask lämnar huden silkeslen, mjuk och påfylld. Din kropp blir totalt avkopplad.

SULTANA'S VEIL - Marrokansk Kroppsinpackning - 60 min - 1400 kr

Kroppsskrubb och rhassoul omslag och massage mixad med dofter från Orienten. Du får en lugn och mild kroppsinpackning med rhassoullera samt massageolja med doften av jasmin och sandelträ som gör huden mjuk och silkeslen. Kroppen återfår sin vitalitet och utstrålning. Huden blir vackrare, och hjälper din kropp och ditt sinne att koppla av totalt.

FOT BEHANDLING

Refloxology - 600 kr

Vi blötlägger dina fötter och rengör med skrubb för att ta bort död hud och kallus. Vi klippar och formar dina tånaglar. Efter det masserar vi dina fötter med refloxology teknik.

Fotmassage - 550 kr

Vi blötlägger dina fötter och rengör med skrubb för att ta bort död hud och kallus. Vi klippar och formar dina tånaglar. Efter det masserar vi dina fötter och vader med naturlig aprikosolja. Vid behandlingen använder vi enbart produkter från Fleur, ett Franskt varumärke som vi har ensamrätten för i Sverige och vars produkter är gjorda av mer än 1000 sorters blommor. Vi saluför Fleur´s produkter så om du vill fortsätta använda några av produkterna vid din dagliga hudvård har vi bra priser på dessa på vår klinik.

PEDIKYR - 300 kr

Behandling av dina tånaglar samt avslut med nagellack. OBS! denna tjänst inkluderar inte spa pedikyr och fot massage.

Fotvård - 500 kr

Vi blötlägger dina fötter och rengör med skrubb för att ta bort död hud och kallus, efter det trimmar rengör och formar vi dina tånaglar samt avslutar vi med nagellack.

FRANSAR

Fransar Filling - 449 kr-990 kr

Beror på alternativ: filling klassisk, filling volym, filling mega volym, eller mix.

Klassisk - nytt set - 790 kr

Nytt set

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Mix - nytt set - 850 kr

Nytt set.

Volym - nytt set - 990 kr

Nytt set.

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Mega Volym - nytt set - 1300 kr

Nytt set.

Fransar Bort - 150 kr

Vi försöker behålla dina naturliga ögonfransar så långt det går när vi tar bort dina lösa ögonfransar, Vi minimerar även användningen av bortagningskemikalier i dina ögonfransar. Beroende på dina ögonfransar storlek och kondition kan detta ta 10- 15 minuter.

Tvättar ÖGONfransar - 75 kr

Vi rekommenderar att du får tvätta dina ögonfransar förlängning noggrant när du har mycket ögonfransars smink. OBS! Kostnaden för tvätt är inkluderad i den nya uppsättningen, så det innebär ingen extra kostnad.

Ögonbrynsplock - 150 kr

Ögonbrynsplock med skonsam teknik.

VAXNING

Ansikte för kvinnor - 450 kr

Överläpp, haka och ögonbryn. För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs.

Ben (ena sidan) - 600 kr

För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs.

Vader eller Lår (båda sidor) - 600 kr

För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs.

Bikini ~ 400 kr

För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs. Priset kan variera mellan 300-400 kr, beroende på behandlingstid

Brazilian ~ 650 kr

Vi erbjuder vaxning med sockerpasta. Detta procedur kan kombineras med kroppsvård. Priset kan variera mellan 450-650 kr, beroende på behandlingstid.

Armhålor (båda sidor) - 500 kr

För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs.

Ben, vader och lår (båda sidor) - 1000 kr

För vaxning använder vi ekologisk naturlig sockerpasta och skonsam teknik från Beautechs.